Speak, dezvăluiri incendiare! Pe ce sumă s-ar săruta artistul cu un bărbat

12 02. 2021, 11:46

Speak este unul dintre artiștii apreciați de la noi din țară, în primul rând datorită faptului că este un tip sincer care spune lucrurilor pe nume! Recent, în cadrul unui interviu, acesta a fost întebat pentru ce sumă ar fi dispus să se sărute cu un bărbat. Cântărețul a răspuns fără perdea, reușind să lase pe mulți cu gura căscată.

Invitat la podcastul Stai să zic eu- cu Cosmin Natanticu și Dragos Musat Tetelu, Speak a fost pus să răspună unor întrebări… picante.

Mai exact, Natanticu și Dragoș au creat o situație pe care mai apoi s-a făcut o întreagă dezbatere: „Am un rol pentru tine într-un film. La un moment dat, personajul tău va trebui să se sărute cu un băiat, să fiți amândoi dezbrăcați, e doar o scenă. Care ar fi suma minimă pentru aceste scene nud?”, au spus cei doi.

Luat puțin prin surprindere artistul a întrebat: ”Doar un pup?”

”Un sărut”, a lămurit probema Natanticu.

Artistul a rămas câteva secunde pe gânduri, iar Natanticu l-a întrebat direct: „Ești homofob?”

”Nu”, a venit răspunsul cântărețului.

”Eu mă gândesc nu doar la faptul că, ok te săruți (…) Dar eu nu sunt actor, bă! Eu n-am educația asta. Vizual, văzând toată scena așa, îți atingi..țurcă de țurcă. Păi cum te pupi cu ăla, stând așa? Oricum se ating, te iei în brațe cu ăla, se ating băieții (…) 250.000? Suma minimă, zic așa”, a spus Speak, fără menajamente.

Cântărețul a mai primit o provocare din partea lui Natanticu: ”Și acum te întreb eu pe tine: vine producătorul la tine și spune: Speak, uite, am 249.000”

”Ce căcănar ești (…) accept acuma, pentru o mie. Oricum accept greu tare 250.000”, a spus Speak, râzând.

”Oricum, eu o să îi zic 2-3 sticle înainte, îmi pierd mințile”.

Dialogul a continuat:

Natanticu: ”Și dacă descoperi că îți place?”

Speak: ”Nu cred, dar doar îmi imaginez și e ceva îngrozitor. Nu cred că o să îmi placă”, a încheiat cântărețul.

 

Sursă foto: Instagram